Udfordr dine venner i at spare strøm i Grøn Duel

Grøn Duel er en konkurrence, hvor det gælder om at udfordre sine venner til at spare strøm på en sjov og anderledes måde. For at lege med skal du være kunde hos NRGi Elsalg og have NRGis app på din smartphone. 

 

  - download appen her og gå i gang med at spille - det er helt gratis og måske sparer du ovenikøbet penge ved det!

 

Download til iPhone

 

Download til Android

 

Har du spørgsmål til Grøn Duel, kan du finde svar her

Bliv kunde hos NRGi Elsalg her og download efterfølgende app'en til din telefon

Sådan fungerer spillet

Send en udfordring til en, du kender: Hvem er bedst til at spare strøm?

Duellen løber over syv runder på hver 24 timer. Den spiller der i hver runde, har sparet mest i forhold til deres gennemsnits forbrug vinder runden - en stor villa kan dermed godt udfordre en mindre lejlighed, da pointene gives ud fra den procentvise besparelse. Du kan løbende følge stillingen runde for runde, og får besked hver gang en runde er afsluttet -  Har du vundet en runde kan du bruge din håneret og drille din modstander! 

I bestemmer selv hvad i dyster om... 

 

Hvordan spiller/duellerer man?

 • For at spille med skal du være kunde hos NRGi Elsalg og have minimum en uges forbrug, så vi har noget at beregne din besparelse ud fra. Derudover skal du have NRGi’s app installeret på din smartphone og bruge styresystemet iOS eller Android. Ligeledes skal du have oprettet en spillerprofil ved at logge på NRGi’s app med dit kundenummer og din internetkode. Denne spillerprofil kan oprettes manuelt eller via login fra Facebook.

 • Når du har oprettet en spillerprofil, kan du udfordre andre spillere enten via Facebook, sms eller e-mail. Skulle den person, du ønsker at udfordre, ikke være kunde hos NRGi Elsalg vil vedkommende blive opfordret til at blive kunde, så han/hun kan duellere med dig og andre kunder.

 • Når du ønsker en duel med en anden kunde, skal du vælge ”START NY GRØN DUEL” og vælge den måde, du ønsker at invitere din modstander på (fx via e-mail). Efter du har valgt din modstander, har du mulighed for at vælge, hvad I skal duellere om. I de tilfælde hvor du ønsker at duellere mod en tilfældig modstander, vil præmien altid være håneretten (!)
  Som en del af din invitation har du mulighed for at skrive en besked til modstanderen enten via sms eller e-mail. Du kan både bruge en standardtekst eller skrive din helt egen og dermed gøre invitationen mere personlig.

 

Hvem kan spille Grøn Duel?

NRGi Elsalg-kunder, der har en smartphone med enten styresystemet iOS eller Android. Det er desuden en forudsætning, at du har en fjernaflæst måler og at dit netselskab ligger forbrug tilgængeligt i Datahubben - den fælles eldatabase. 

 

Hvordan og mod hvem kan du duellere?

Du kan spille mod alle kunder hos NRGi Elsalg. Og du kan invitere alle – dvs. også personer, der ikke er kunder hos NRGi Elsalg. Disse vil blive opfordret til at blive kunder og dermed få mulighed for at spille med.

 

Hvordan får man point?

 • Der spilles bedst af syv runder, og en runde tager én dag. I hver runde laver app’en en sammenligning af de to deltageres dagsforbrug og giver et point til den deltager, der har opnået den største procentvise besparelse i den pågældende runde.

 • For at beregne besparelsen i en given runde, sammenligner vi forbruget på startdagen, med et gennemsnit af forbruget for de seneste 14 dage. Vær i den forbindelse opmærksom på at forbruget i weekenden typisk er væsentligt højere end i hverdagene. Få et overblik over dit forbrug i hverdage og weekender i app’ens menupunkt ”Forbrug” eller i Mit NRGi. Skulle vi ikke have adgang til en deltagers forbrugsdata ser vi på det forventede forbrug fx sidste års forbrug.

 • Spillet viser, hvordan dit elforbrug har været i procent. Dvs. at et forbrug på 100% betyder, at du haft samme forbrug som den dag, der sammenlignes med. Har du et forbrug på over 100%, har du brugt mere strøm end på sammenligningsdagen. Er det mindre end 100%, har du brugt mindre og altså sparet strøm.

 

Hvorfor kan jeg ikke deltage i Grøn Duel?

Hvis du ikke kan deltage, kan det skyldes, at du ikke lever op til et eller flere af nedenstående krav:

 • Du skal være kunde hos NRGi Elsalg A/S - det kan du blive her

 • Du skal som minimum have data fra en uges forbrug tilgængelig på din elmåler.

 • Du skal have en smartphone med styresystemet iOS eller Android.

 • Dit netselskab skal indberette dit kWh forbrug til Datahubben.

 • Du har ikke en fjernaflæst måler tilknyttet.

 

 

Hvad er formålet med Grøn Duel?

Formålet med Grøn Duel er at hjælpe dig selv og andre med at blive bedre til at spare på strømmen og dermed opnå et mere bæredygtigt energiforbrug. Som en behagelig sidegevinst kan du også spare penge på elregningen.

 

Kan jeg spille, hvis jeg har vedvarende energianlæg som fx solceller?

Solcelle-brugere kan sagtens deltage i Grøn Duel, da vi tager udgangspunkt i elforbruget, uanset hvor din strøm kommer fra. Som solcelle-bruger gælder det altså om – ligesom for alle andre – at forbruge mindre strøm på en given dag, end du gjorde på samme dag for et år siden.

 

Kan jeg deltage, hvis jeg er elvarmekunde?

Ja – ligesom de andre deltagere har du et givent energiforbrug, og så gælder det blot om at bruge mindst mulig energi sammenlignet med samme dag sidste år.

 

Hvor skal jeg henvende mig med spørgsmål?

Du kan kontakte os her, hvis du har spørgsmål

 

Jeg er lige blevet kunde – hvornår kan jeg deltage i Grøn Duel?

Der går minimum 14 dage fra den dag, du gennemførte din bestilling, til du kan deltage i Grøn Duel. Derudover skal vi bruge minimum en uges elforbrug for at kunne beregne, hvor meget eller hvor lidt du har sparet på strømmen. Så snart du har fået dine loginoplysninger, kan du imidlertid starte en udfordring og så starter den, når vi har samlet information nok til, at du kan spille. 

 

Hvad er der på højkant?

Når du sender en udfordring vælger du også hvad der spilles om. Det kan være en kop kaffe, en støvsugning, en bilvask, en god middag el. lign. 

 

Sådan downloader du NRGi appen til iOS eller Android

Du kan gratis downloade app'en på Apple Store og Google Play ved at søge på 'NRGi'. Ved installering af app'en skal du bruge dit kundenummer og din internetkode til login.

 

Download til iPhone

 

Download til Android

 

Har du glemt dit login

Har du glemt login til NRGi app og Mit NRGi kan du få login tilsendt her. Koderne skal kun bruges ved installering - herefter åbner du app'en uden koder.

  

Skal man være kunde hos NRGi Elsalg for at kunne spille Grøn Duel?

Ja, du skal være kunde hos NRGi Elsalg for at kunne spille og udfordre dine venner da spillet er baseret på dit elforbrug - dette har vi kun kendskab til, hvis du er kunde hos os. 

 

Bliv kunde hos NRGi Elsalg her og download efterfølgende app'en til din telefon 

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, til statistik og til personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. For at bruge vores website skal du godkende vores cookie- og persondatapolitik. Du kan til en hver tid tilbagekalde dit samtykke.

Læs mere her

OK