Få netsat din elafgift hvis du har elvarme

Alle elkunder betaler en elafgift til staten, men du kan få netsat din elafgift, hvis din bolig er

  • en helårsbolig, der er
  • registreret som elopvarmet Bygnings- og Boligregistret (BBR) og hos dit elselskab

Det sparer du

Opfylder du kravene ovenfor, kan din elafgift pr. 1. maj 2018 nedsættes med 82,13 øre/kWh inkl. moms for det forbrug, der ligger over 4.000 kWh pr. år.

Sådan får du nedsat elafgift

Er din bolig registreret som elopvarmet i BBR?

Hvis din bolig allerede er registreret i Bygnings- og Boligregisteret (BBR) som elopvarmet, skal du kontakte os på 7011 4500 eller skrive til os her. Så registrerer vi din bolig som elopvarmet, hvorefter afgiftsnedsættelsen vil fremgå af dine elregninger.

 

Bemærk, at afgiftnedsættelsen ikke kan ske med tilbagevirkende kraft.


Er din bolig endnu ikke registreret som elopvarmet hos BBR?

Er din bolig elopvarmet, men er den endnu ikke registreret som elopvarmet hos BBR, skal du kontakte din kommune, f.eks. via Kontakt din kommune på www.bbr.dk

 

Er du i tvivl om, din bolig er registreret som elopvarmet hos BBR, kan du nemt tjekke din adresse på www.ois.dk.

 

Når dine oplysninger er ændret i BBR-registret, skal du kontakte os på 7011 4500 eller skrive til os her. Så registrerer vi din bolig som elopvarmet, hvorefter afgiftsnedsættelsen vil fremgå af dine elregninger.

 

Bemærk, at afgiftnedsættelsen ikke kan ske med tilbagevirkende kraft.


Får du afgiftsnedsættelse, men opfylder ikke kriterierne?

Hvis du i dag får afgiftsnedsættelse, men ikke længere opfylder kravene, er det vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt på 7011 4500 eller skriver til os her.


GENVEJE

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, til statistik og til personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. For at bruge vores website skal du godkende vores cookie- og persondatapolitik. Du kan til en hver tid tilbagekalde dit samtykke.

Læs mere her

OK