Selvbetjening og services

Klar hurtigt og let det du lige skal have ordnet. 


Vi har samlet en række services og selvbetjeningsformularer vedrørende din elaftale, så du hurtigt og let kan komme videre. Læs mere om dine muligheder nedenfor.


Meld flytning

NRGi får ikke automatisk besked, hvis du flytter til en ny adresse. Du hæfter for elforbruget indtil den dato, du har meldt, at fraflytningen sker, og det er derfor vigtigt, at du selv husker at melde både fra- og tilflytning til os, hvis du skifter adresse. 

Informer os om flytning her

Forstå din/jeres elregning

Dele af din elregnings indhold og opbygning er bestemt af myndighederne for at sikre, at du som kunde bliver oplyst om alle omkostninger forbundet  med din elleverance. 

 

Det betyder desværre, at elregningen kan være svær at overskue og forstå. Vi har derfor lavet denne guide, der hjælper dig med at forstå din elregning fra NRGi Elsalg. 

Få hjælp til at forstå din elregning her

Tilskud til energibesparelser

Virksomheder, offentlige instutioner og boligforeninger har mulighed for at indgå aftale om tilskud af de energibesparelser, som kan findes og realiseres i virksomheden og/eller bygningsmassen. Det kunne f.eks. være optimering af produktionsanlæg, driftstyring, udskiftning af gamle kedler eller installation af varmepumper.

Læs mere om tilskud til energibesparelser for erhvervskunder her